Anderen over Roos

 

a valley for adventurers and beyond-2  the

“Roos is een bijzondere vrouw die veel hartelijkheid, openheid en tegelijkertijd rust uitstraalt. Je kunt duidelijk merken dat ze veel heeft geleerd over yoga en dat ook wil overbrengen. Wat ik zeer waardeer aan haar lessen is dat ze tijd besteedt aan uitleg, zodat ook wij de filosofie van yoga en de oefeningen leren begrijpen. Dit helpt niet alleen om de oefeningen beter uit te voeren, maar heeft ook al concreet toegevoegd aan mijn levensvisie. Ik ben daarom blij dat ik bij haar mijn lessen volg en ben zeer benieuwd naar alle kennis en techniek die ik nog van haar ga leren.”
Jeroen, 36, Groningen

“Door yoga bij Roos te volgen ben ik anders in het leven gaan staan. De kennisoverdracht aan het begin van elke yogales vind ik heel waardevol omdat het je doet beseffen dat yoga meer is dan rekken en strekken. Roos geeft op een heldere en gestructureerde manier les, met oprechte en persoonlijke aandacht voor iedereen. Ze laat ruimte om zelf de theorie te verifieren. Bij Roos raak je nooit uitgeleerd!”
Debbie, 31, Groningen

“Ik kan dan niet zo vaak bij de lessen van Roos zijn, maar elke keer dat ik er ben is het weer een bijzondere ervaring. Ik heb bij verschillende leraressen yoga gevolgd, maar nergens voelde ik me zo thuis als in de lessen van Roos en kan ik zo tot rust komen en in mezelf keren. Ik ben heel dankbaar dat ik deze tip heb gekregen van Nienke en Leonie, want ik vind dat je echt super fijn yogales geeft, Roos! 🙂
Het houdt me gemotiveerd om zelf thuis ook meditatie en yoga te blijven doen. Zeker in zo’n hechte en gemotiveerde groep als deze, met de goede instelling (niet het als sport beoefenen van yoga, maar juist gericht op de innerlijke ervaring) voegt het echt wat toe dat je samen bezig bent met yoga.
Ik vind het zelf heel leuk om ook Ashtanga en Poweryoga te blijven doen voor de fysieke uitdaging, maar omdat dat vaak als sport wordt gegeven helpt mij op emotioneel en mentaal niveau toch de yoga van Roos het beste. Zelfs de dag erop merk ik soms dat het nog doorwerkt. Ik wil je daarom heel erg bedankten voor je super waardevolle yogalessen, Roos. Je bent met hart en ziel bij je lessen en dat merk je echt.”
Juliette, 23, Utrecht

“Roos geeft yoga vanuit haar hart. Ze geeft niet alleen yoga les, maar staat als een echte Yogi in het leven. Alles wat Roos doet, doet ze met dit level van bewust zijn, met rust, zodat ze altijd streeft naar balans. Dit geeft haar een fijne, rustige energie waardoor ik in haar lessen me echt kan ontspannen en diep in mezelf kan gaan. De Yoga die Roos geeft is echt om in jezelf te kijken, te voelen met je eigen lichaam, en eert daarbij de traditionele Hatha yoga en visies zoals ze vanuit India zijn bedoeld. Op weinig andere plekken wordt deze stijl van Yoga gegeven, waarbij het niet zozeer draait om het fysieke lichaam maar het energetische lichaam, waardoor ik kan werken met mijn emoties en gevoelens en mijn eigen hart. Ik heb van haar lessen en haar workshops enorm veel geleerd en ben daar zeer dankbaar voor!”
Arja, 29, Diessen, Nederland

“Roos approaches each class with presence, calmness and compassion. It was truly a delight to have her as an instructor. She cares deeply for her students’ progress and is always there to guide, adjust or explain information in a meaningful and conscious way. Her energy and radiant character made each class an enjoyment.”
Nikhil, 33 , Bayonne, France

“I was lucky enough to have Rose as my teacher in Colombia in 2015. She was an amazing teacher in every sense of the word. She is patient and understanding and really cares about every student and wants them to succeed. Even though we have different point of views, she was respectful of mine and very welcoming. She is a great resource and is knowledgeable, but she is also wise beyond her years. If she doesn’t know the answer to a question she is honest about it and will take the time to find an answer for you and let you know at the next class. She served as a mentor and a role model to everyone in the class and fully embodies all of the yoga values. She is very supportive of every student and pushes you to do your best, but allows everyone to choose their own path. My class with her was unforgettable! Thank you for everything!”
Elena Young, 27, Washington D.C., USA

“I had Roos as a yoga teacher for the first level of Agama. This level lasted one month and it was in Colombia. It was very complete, I had time to learn the basic elements and skills of yoga. I really appreciated this month of yoga and one of the reasons was the way that Roos has taught me this practice. Roos is a really sweet and kind person. She was always open to share this knowledge and her passion that is yoga. I could really feel how much she liked and feel it. The way to manage the class is always nice and in a good harmony. She is really present and attentive to all the students. I felt very comfortable in her classes and I sincerely enjoyed it all. I felt free to speak with her after the class to ask something about a asana or about a doubt or a feeling that I had during the class. I really appreciated her way to deal with the lectures that we had. I felt that she was concerning about what she was telling about. She knows how to transmit the information sharing her personal experiences what make everything more real and concrete. It was very important for me. I sincerely appreciate Roos as a teacher and as a human being. Yoga is about beeing honest with yourself and conscious of your own beauty and your own energy, and for me, Roos is a good example of that. ”
Ana, 25, Suiza, Switserland

“When I met Rose in Colombia I had never done any Yoga before. Learning yoga from Rose and the Agama System really changed my life. Since then it has become a daily part of my life. Rose has a very big heard and tries to assign as much time as possible to each individual while still teaching great group lectures. I really recommend to attend classes of her.”
Stefan, 40, Köln, Germany