Missie & Passie

Missie
“De Missie van Yoga met Roos is om een GELUKKIGER & LIEFDEVOLLERE (INNERLIJKE) WERELD te creëren d.m.v. yoga- en meditatielessen aan te bieden. Roos wil voor mensen de ruimte creëren om naar hun eigen lichaam te leren luisteren en zichzelf in hun kracht te zetten”.

Ik zeg vaak: “Er is niemand die gelukkig is, die ongelukkigheid verspreidt. Maar er zijn wel veel ongelukkige mensen die ongelukkigheid verspreiden.”
Hoe zou een wereld eruit zien waarbij we allemaal verantwoordelijkheid leren nemen voor ons eigen geluk (lichamelijk en geestelijk welzijn)?

Passie
Anoniem: “Wat zou je het liefste doen als geld geen rol zou spelen in je leven?”
Roos: “Yoga en Meditatie les geven aan iedereen die de juwelen van de yoga traditie tot zich wil nemen.”

Zelf heb ik ook dagen dat ik mijzelf niet fantastisch voel, maar als ik les mag geven, voel ik mij bijna altijd veel beter na de les.
Het voedt mij om de ontspannende gezichten na de yoga les te zien. Soms wordt ik daar zo intens blij van dat ik die grote glimlach maar niet van mijn gezicht kan krijgen.
Ik geniet er zo van om anderen iets goeds voor zichzelf te zien doen.
Ik geniet er intens van om anderen iets van de yoga kennis en vaardigheden over te dragen.
Ik geniet ervan om met groepen te werken (ik ben ook wel erg een gezelligheidsdier).
Yoga les geven voelt gewoon voor mij alsof dit het juiste is om te doen, het geeft mij zoveel liefdevolle- en vreugdevolle gevoelens. Een gevoel van voldoening, dat het goed is zoals het is. En dit gevoel, daar wil ik anderen nou mee besmetten ;)! Wouldn’t you?!