Groepslessen
In kleine groepen wordt Yoga & Meditatie les gegeven. Dit doe ik op een manier die “mindful” is. Zodoende is er de ruimte om jezelf te voelen en naar binnen te gaan. Een gelegenheid om de dag en het verleden te verwerken en dit niet te laten opkroppen in je systeem totdat het de spuigaten uitloopt.

Ik geef Hatha Yoga volgens deze oosterse traditie, zoals de yogis het ook hebben vastgelegd in de klassieke geschriften. Maar omdat er tegenwoorden vele soorten Hatha Yoga worden aangeboden die na mijn idee verwesterd zijn, heb ik het “Mindful Yoga” genoemd om een meer passend verwachtingspatroon te creëren.
Deze Yoga is een meditatieve vorm van yoga. Verschillende houdingen worden langere tijd vastgehouden. En in de lessen zullen we ook verschillende soorten meditaties beoefenen. Yoga is fysiek uitdagend en ontspannend tegelijkertijd. Lichamelijke doet yoga een boel voor je. Al had ik dit zelf nooit gedacht. Toch heb ik met gemak fanatiek hockeyen (14 jaar) ingewisseld voor yoga. En dat komt omdat naast de fysieke voordelen yoga nog meer te bieden heeft. ‘Goed in je vel zitten’ doe je niet alleen met je lichaam, maar ook met je emoties en gedachten! – Just be your best possible self!


dont-quityourdaydream